Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
22.02.2012

Ani grei de închisoare pentru o grupare de traficanţi de droguri

Curtea de Apel Chişinău a dictat verdictele pentru o grupare de traficanţi de droguri care activau pe teritoriul municipiilor Chişinău şi Bălţi. Inculpaţii, printre care şi conducătorul grupării criminale au fost condamnaţi la pedepse a cîte 7, 8, şi 10 ani de închisoare în penitenciar de tip închis.

Procuratura Generală a prezentat în instanţa de judecată probe incontestabile împotriva celor patru inculpaţi fiindu-le incriminat articolul „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în proporţii deosebit de mari în scop de înstrăinare” din Codul penal.

Datele procurorilor arată că în perioada februarie – noiembrie 2010, membrii grupării se întîlneau cu persoane interesate în procurarea substanţelor narcotice, cărora le realizau heroină şi marijuană pentru consum. Preţul pentru un gram de heroină era realizat contra 75 euro. În total, în cadrul percheziţiilor efectuate la domiciliile inculpaţilor a fost depistată şi ridicată o cantitate de 1 kg de droguri, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus