Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.02.2012

Mihai-Răzvan Ungureanu: Există proiecte comune cu Republica Moldova, care trebuie repornite sau duse mai departe

Mihai-Răzvan Ungureanu: Există proiecte comune cu Republica Moldova, care trebuie repornite sau duse mai departe

Prim-ministrul României, Mihai-Răzvan Ungureanu, a solicitat miniştrilor, în şedinţa de Guvern de astăzi, să pregătească documente care ţin de relaţiile bilaterale dintre România şi Republica Moldova, informează Biroul de presă al Guvernului de la Bucureşti.

”Există proiecte comune, care trebuie repornite sau duse mai departe. Nu există niciun minister în Cabinet, care să nu poată da substanţă dialogului bilateral cu Guvernul Republicii Moldova”, a afirmat premierul.

Solicitarea prim-ministrului vine în contextul organizării şedinţei comune de guvern România - Republica Moldova, prima acţiune de politică externă a Guvernului Ungureanu, care va avea loc la Iaşi, în data de 3 martie 2012.

Şeful Executivului a subliniat importanţa dialogului bilateral cu Guvernul Republicii Moldova, atât ca semnal de ordin politic, cât şi strategic. Totodată, prim-ministrul Mihai-Răzvan Ungureanu şi-a exprimat convingerea că şedinţa comună de guvern româno-moldoveană va fi o întâlnire încărcată de substanţă, care să aibă rezultate optime pentru ambele părţi.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus