Trimite e-mail | Printeaza
Economie
15.02.2012

La Chişinău a fost inaugurată expoziţia "Moldagrotech"

Cea de-a 22-a ediţie a expoziţiei agroindustriale "Moldagrotech" a fost inaugurată astăzi la Centrul expoziţional  "Moldexpo" din Chişinău. La actuala ediţie îşi expun produsele şi tehnologiile în jur de 100 de companii  din 10 ţări. Evenimentul este completat de un program conex menit să ofere celor interesaţi consultaţii profesionale de la reprezentanţii Ministerului Agriculturii, care este şi co-organizator, şi de la experţi în domeniul tehnologiilor şi marketingului.

În alocuţiunea de deschidere, viceministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Viorel Guţu, şi-a exprimat doleanţa ca participanţii să reuşească să-şi găsească cât mai mulţi parteneri de afaceri. "Avem aşteptări mari de la seminarele care se vor desfăşura în cadrul expoziţiei, unde veţi avea posibilitate să luaţi cunoştinţă de noi informaţii şi noi tehnologii", a spus vice-mnistrul Agriculturii.

Este pentru a treia oară, când Centrul internaţional  Moldexpo" organizează expoziţia înainte de începerea lucrărilor agricole de primăvară, deşi centrul îşi păstrează tradiţia de a desfăşura expoziţia  "Moldagrotech" şi toamna.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus