Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
14.02.2012

În rezultatul ninsorilor ambundente din noaptea trecută sunt înregistrate dificultăți în trafic în regiunea de Nord și Vest a republicii

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor comunică că în rezultatul ninsorilor ambundente din noaptea trecută sunt înregistrate dificultăți în trafic în regiunea de Nord și Vest a republicii. Circa 464 de drumari și 410 autospeciale au fost implicate pentru efectuarea lucrărilor de deszăpezire și distribuire a materialului antiderapant de pe traseele naționale. În această dimineață drumarii pot fi întâlniți și pe drumurile locale aflate în gestiunea MTID unde execută lucrări de deszăpezire.

Conform ultimelor informații parvenite de la autoritățile române, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, trenurile de pe cursa Chișinău-București și București-Chișinău se rețin în orașul Focșani, România pentru 3-4 ore. Pe teritoriul Republicii Moldova toate trenurile circulă în regim normal, iar echipele de deszăpezire CFM lucrează non-stop.

Stațiile și Gările Auto Chișinău, de asemenea informează despre sistarea curselor Chișinău-Iași de la orele 6:30, 7:00 și 7:45.  În această dimineață, din Gara de Sud a plecat doar ruta de tranzit de la ora 8:45, Orhei-Chișinău-Suceava.

Deocamdată, cursele aeriene sunt operate conform orarului.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor solicită conducătorilor auto să fie atenți la drum iar în cazul dificultăților majore în trafic să apeleze la linia fierbinte a Administrației de Stat a Drumurilor 74 89 61 pentru a solicita intervenția drumarilor.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus