Trimite e-mail | Printeaza
Economie
08.02.2012

O nouă şedinţă de judecată în cauza SA "Moldovagaz" impotriva ANRE

O nouă şedinţă de judecată în cauza SA

Potrivit Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energetica, joi, 9 februarie, la Judecătoria Râşcani din mun. Chişinău este programată o nouă şedinţă de judecată în procesul intentat de SA „Moldovagaz” împotriva ANRE, prin care furnizorul de gaze insistă să obţină, prin decizia instanţei, o licenţă pentru furnizarea gazelor naturale la tarife nereglementate.
În şedinţa de joi, instanţa urmează să se pronunţe asupra demersului de abţinere de la examinarea cauzei, demers înaintat de către petiţionar în urma şedinţei de judecată din 2 februarie curent.

Examinarea  cauzei a demarat la 18 noiembrie 2011. SA „Moldovagaz” a cerut ANRE eliberarea licenţei pentru furnizarea gazelor naturale la tarife nereglementate la începutul anului trecut. Solicitarea a fost respinsă de ANRE pe motiv că vine în contradicţie cu actele normative în vigoare care nu admit ca furnizorul de gaze naturale la tarife reglementate să poată desfăşura şi o activitate de furnizare a gazelor naturale la tarife nereglementate.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus