Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
01.02.2012

Trei persoane au devenit victime într-o schemă frauduloasă cu apartamente

Procuratura capitalei a expediat recent în instanţa de judecată o cauză penală în care fosta directoare a SRL „R&R” este învinuită de comiterea escrocheriei în proporţii deosebit de mari.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în august 2009, activând din numele întreprinderii specializată în construcţia spaţiilor locative, aceasta a vândut un apartament unei persoane.

Câteva luni mai târziu, inculpata, folosindu-se de faptul că proprietarii imobilului nu se află în ţară, a vândut acelaşi imobil altei persoane la suma de 740 mii lei, fără a introduce banii în casieria întreprinderii.

În aceeaşi perioadă, după aceeaşi schemă, femeia a înstrăinat un alt apartament, deşi imobilul era vândut încă din 2007 la un preţ de 654 mii lei.

Ultimele acţiuni frauduloase ale inculpatei au avut loc în noiembrie 2009, când ea a vândut o încăpere comercială unei persoane, deşi în 2008 a înstrăinat acest spaţiu contra sumei de 148 mii lei.

Astfel, prin acţiunile sale ilegale, inculpata a  dobândit prin  înşelăciune o sumă totală de peste 1,5 milioane lei.

Dacă va fi găsită vinovată de cele comise, femeia în vârstă de 57 ani riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, informeaza Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus