Trimite e-mail | Printeaza
Economie
01.02.2012

„SA „Moldovagaz” întreprinde toate măsurile pentru asigurarea livrării neîntrerupte a gazelor naturale”

„SA „Moldovagaz” întreprinde toate măsurile pentru asigurarea livrării neîntrerupte a gazelor naturale”

Potrivit unui comunicat de presa al companiei Moldovagaz, volumului consumului de gaze naturale a crescut in 24 de ore cu circa 11%, de pe data de 30 ianuarie, in comparatie cu data de 24 ianuarie curent.

SA "Moldovagaz" şi întreprinderil e sale dependente monitorizează ca procesul aprovizionării populaţiei cu gaze naturale să fie neîntrerupt, în scopul prevenirii situaţiilor de urgenţă, iar în cazul apariţiei situaţiilor de avarie sunt pregătite să intervină în orice moment pentru a le soluţiona.

În noaptea dintre 30-31 ianuarie a fost înregistrat un incident în mun. Bălţi, însă datorită măsurilor operative întreprinse de serviciile de intervenţie de urgentă gaze şi echipelor de întreţinere ale SRL „Bălţi-gaz”, precum şi ale întreprinderilor de distribuţie SRL „Floreşti-gaz”, SRL „Orhei-gaz”, SRL „Edineţ-gaz” a fost reluată în scurt timp livrarea gazelor naturale,.
SA "Moldovagaz", pe parcursul deceniilor, s-a recomandat ca o companie de încredere care prestează populaţiei din Republica Moldova servicii de înaltă calitate privind furnizarea neîntreruptă de gaze naturale. Specialiştii calificaţi ai S.A. "Moldovagaz" sunt pregătiţi profesional pentru a ţine sub control oricare din aceste situaţii şi compania noastră dă asigurări că întreprinde toate măsurile pentru ca livrare a gazelor naturale să fie neîntreruptă.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus