Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-01-16/serghei-pirojcov-primministrul-r-moldova-este-ashteptat-intro-vizita-oficiala-la-kiev-in-perioada-23-23599.html
Data: Jan 16, 2012 (17:21)

Serghei Pirojcov: Prim-ministrul R. Moldova este aşteptat într-o vizită oficială la Kiev, în perioada 2-3 februarie a.c.

Prim-ministrul Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ucrainei în Republica Moldova, Serghei Pirojcov. Ambasadorul Ucrainei a menţionat că Prim-ministrul R. Moldova este aşteptat într-o vizită oficială la Kiev, în perioada 2-3 februarie a.c.

Interlocutorii au făcut o evaluare a relaţiile moldo-ucrainene, apreciind progresul înregistrat în acest sens şi pledînd pentru dinamizarea acestora.


Diplomatul şi-a exprimat încrederea că vizita Premierului RM în Ucraina va impulsiona colaborarea bilaterală.

La rîndul său, Prim-ministrul a menţionat că scopul vizitei la Kiev este discutarea tuturor chestiunilor ce figurează pe agenda bilaterală. Vlad Filat şi-a exprimat speranţa că vizita sa în Ucraina va fi una plină şi rezultativă, informează Serviciul de presă al Executivului.