Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-01-10/un-cetatzean-al-r-moldova-se-numara-printre-persoanele-ranite-in-explozia-produsa-in-restaurantul-il-23544.html
Data: Jan 10, 2012 (12:20)

Un cetăţean al R.Moldova se numără printre persoanele rănite în explozia produsă în restaurantul Il Pitore din Moscova

Potrivit MAEIE, un cetăţean al Republicii Moldova se numără printre persoanele rănite în explozia produsă pe data de 9 ianuarie 2012 în restaurantul Il Pitore din Moscova. Este vorba de Loredana Fuior, anul naşterii 1990, din raionul Făleşti. Tânăra a fost internată cu arsuri în spitalul nr. 36 din capitala rusă şi se află în afara oricărui pericol, medicii precizând că starea ei este stabilă.

Ambasada Republicii Moldova la Moscova se află în contact permanent cu organele de anchetă ruseşti pentru a monitoriza acest caz şi situaţia moldovencei rănite în explozie. De asemenea, misiunea diplomatică verifică listele victimelor pentru a stabili dacă nu sunt şi alţi cetăţeni ai Republicii Moldova afectaţi de deflagraţie.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene exprimă condoleanţe familiilor persoanelor decedate, precum şi încrederea unei recuperări cât mai rapide a celor rănite.