Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
10.01.2012

Poliţist reţinut în flagrant delict în timp ce primea 200 euro

Procuratura Anticorupţie informează că, un inspector al poliţiei criminale din cadrul Comisariatului de Poliţie Şoldăneşti a fost reţinut în flagrant delict în momentul primirii a 200 euro extorcaţi de la un locuitor al raionului.

Potrivit procurorilor, poliţistul, aflînd că în privinţa unui locuitor al raionului Şoldăneşti a fost pornită procedură contravenţională pe faptul încălcării regulilor circulaţiei rutiere, i-a comunicat că poate scăpa de răspundere contra unei sume de bani.

Pentru a nu fi tras la răspundere contravenţională, inspectorul i-a comunicat cetăţeanului că va trebui să achite 200 euro, susţinînd că are influenţă asupra şefului poliţiei rutiere din cadrul CPR Şoldăneşti şi-l poate determina să nu întreprindă careva acţiuni care ar agrava răspunderea acestuia.

La 9 ianuarie curent, poliţistul a fost reţinut în flagrant delict de Procuratura Anticorupţie în comun cu CCCEC în timp ce primea suma  extorcată.

Procurorii au declanşat o cauză penală în privinţa poliţistului pentru  traficul de influenţă.

La moment cauza penală se află în gestiunea CCCEC, urmărirea penală fiind condusă de către Procuratura Anticorupţie, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus