Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-01-03/carpatair-anunta-deschiderea-bazei-operationale-la-chisinau-cu-10000-de-bilete-la-preturi-reduse-si--23485.html
Data: Jan 3, 2012 (11:23)

Carpatair anunta deschiderea bazei operationale la Chisinau cu 10000 de bilete la preturi reduse si zboruri directe spre Venetia, Roma si Milano din 26 Martie 2012

Cu ocazia lansarii bazei de la Chisinau, Carpatair pune in vanzare 10000 de bilete la preturi reduse. Zborurile se vor efectua in colaborare cu Moldavian Airlines si ALITALIA - Compagnia Aerea Italiana S.p.A., compania Carpatair inaugureaza trei zboruri directe din Chisinau catre Venetia, Roma (Fiumicino) si Milano (Bergamo) incepand cu 26 martie 2012, anunţă un comunicat al companiei.

Prin lansarea bazei operationale si a zborurilor directe din Chisinau, Carpatair isi consolideaza pozitia de lider pe relatia Chisinau-Italia.

“Carpatair anunta punerea in vanzare incepand de astazi a 10’000 de bilete de avion la preturi reduse acestea fiind disponibile pe zborurile directe din 26 Martie 2012. Pretul biletelor de avion va fi de circa 148 de euro în ambele direcţii, cu toate taxele incluse.

Pana in prezent Carpatair a oferit in principal servicii pe relatia Chisinau – Italia prin intermediul hub-ului din Timisoara. Incepand cu primavara anului 2012 transportatorii aerieni moldoveni si cei comunitari vor obtine accesul liber la piata zborurilor regulate intre orice puncte din Moldova si Uniunea Europeana urmare a liberlazarii pietei transportului aerian Moldova-UE. Salutam curajul de care a dat dovada Primul Ministru Vlad Filat si echipa de negociatori in liberalizarea pietei transportului aerian cu UE. Republica Moldova are nevoie de acorduri similare cu Federatia Rusa si cu Turcia pentru ca scaderea preturilor la biletele de avion sa aiba o pondere semnificativa per ansamblul pietei transportului aerian. 

Biletele de calatorie sunt disponibile prin internet online la adresa www.carpatair.com, prin intermediul centrului de rezervari Carpatair Call Center si prin agentiile de turism.

Zborurile spre Roma vor fi efectuate joi si duminica, spre Veneția se va zbura în zilele de luni, miercuri și vineri, iar spre Milano se va decola în zilele de marți, joi și duminică.

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale. Incepand cu 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania. Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 19 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 200 de zboruri/saptamana spre 27 de destinatii din 8 tari.