Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-12-13/pe-data-de-14-decembrie-2011-reprezentan-ii-companiei-aeriene-wizzair-vin-in-republica-moldova-23266.html
Data: Dec 13, 2011 (00:05)

Pe data de 14 decembrie 2011, reprezentanții companiei aeriene WizzAir vin in Republica Moldova

Miercuri, 14 decembrie 2011, reprezentanții companiei aeriene low-cost WizzAir vin în Republica Moldova pentru a continua negocierile privind efectuarea zborurilor low-cost dinspre/înspre Republica Moldova.

Potrivit Ministerului Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, în primavara anului 2011 a avut loc prima serie de negocieri cu Compania aerienă WizzAir, care s-au soldat cu preconizarea unei alte runde de discuții după examinarea propunerilor din partea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor și a reprezentanților Aeroportului din Chișinău și Bălți.

Conform agendei de lucru, reprezentanții companiei aeriene WizzAir vor avea o întâlnire cu Ministrul Tansporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatol  Șalaru. Ulterior, Valentin Dogotari, șeful serviciului transport aerian MTID , dar și un grup de specialiști din domeniu vor însoți reprezentanții companiei la Aeroportul din Bălți în vederea continuării negocierilor propriu-zise.