Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
12.12.2011

Accident cu masina primarului general Dorin Chirtoaca

Potrivit unui comunicat de presă al Primariei, ieri, duminică, 11 decembrie 2011, în jurul orelor 17.00, angajatul Serviciului Tehnic al Primăriei municipiului Chişinău, Sergiu Goţonoga, circulând pe str. Albişoara din capitală, a comis un accident rutier, în urma căruia a fost lovit mortal un pieton. Este vorba de un  cetăţean al satului Drăsliceni, raionul Criuleni, în vârstă de 61 de ani.

Sergiu Goţonoga se afla singur în maşină şi circula la volanul automobilului de model Opel „Astra”, cu numerele de inmatriculare C JC 442, proprietate persoanală a primarului general, Dorin Chirtoacă. Autorul accidentului a chemat ambulanţa şi a anunţat politia, despre producerea incidentului.

De menţionat că vineri seara, 10 decembrie 2011, Sergiu Goţonoga a cerut permisiunea să folosească maşina respectivă, pentru a se deplasa la Călăraşi, în timpul zilelor de sâmbătă şi duminică, primind în acest sens acceptul primarului general.

Poliţia a pornit o ancheta pe marginea acestui caz. Din informaţiile pe care le deţinem, a fost intentat un dosar penal pe numele lui Sergiu Goţonoga. De asemenea, potrivit informaţiilor poliţiei, Sergiu Gotonoga nu a consumat băuturi alcoolice şi sustine că circula regulamentar, iar accidentul ar fi avut loc ca urmare a faptului că a fost orbit de luminile unui automobil care venea din sens opus. Organul de urmărire penală va stabili gradul de vinovăţie a lui Sergiu Goţonoga.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus