Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
29.11.2011

Valeriu Zubco efectuează în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie o vizită de studiu în Norvegia

Valeriu Zubco efectuează în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie o vizită de studiu în Norvegia

Procurorul General, Valeriu Zubco efectuează în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie o vizită de studiu în Norvegia, la invitaţia Misiunii Norvegiene de Experţi pentru Promovarea Supremaţiei Legii în Moldova.

Din delegaţie vor mai face parte reprezentanţi ai organelor de ocrotire a normelor de drept, experţi naţionali, membri ai mediului ştiinţific şi didactic din republică.

Vizita va prilejui întrevederi cu reprezentanţi din cadrul Procuraturii Generale şi Ministerului Justiţiei din Norvegia, Curţii Supreme şi Poliţiei din Oslo, iar tematica discuţiilor va acoperi o serie de momente procesuale precum: interacțiunea Procuraturii cu instanţele de judecată, interacţiunea dintre procuror – ofițer de poliție în Norvegia, legislația Norvegiei referitoare la citarea părților şi a martorilor în proces etc.

Agenda convorbirilor mai cuprinde realizarea unui schimb de opinii asupra evoluţiei proiectelor bilaterale aferent menţinerii şi dezvoltării cooperării în baza principiilor justiţiei şi supremaţiei legii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus