Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
29.11.2011

Droguri în Aeroportul Internaţional "Chişinău"

Recent, ofiţerii Direcţiei poliţiei în transporturi a Departamentului de poliție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au descoperit un caz legat de circulaţia ilegală a substanţelor narcotice. Reţinerea a avut loc în Aeroportul Internaţional "Chişinău".

Ca rezultat al unei verificări de specialitate efectuate de oamenii legii la pasagerii de pe cursa Chişinău - Roma, forțele de ordine au depistat la o femeie care urma să plece in Italia 20 grame de substanță vegetală de culoare verde asemănătoare cu marijuana. Femeia, în vârstă de 35 de ani, originară din raionul Căușeni ținea drogurile într-o sacoșă din polietilenă, în bagajul de mână. Audiată de oamenii legii, aceasta a declarat inițial că, substanța narcotică îi aparține, motivând că este pentru uz personal.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza art.217 al.2 Cod Penal al Republicii Moldova. Dacă bănuita va fi găsită vinovată de "Circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau analoagelor lor fără scop de înstrăinare", ea riscă o pedepsă cu amendă de până la 14 mii de lei sau privaţiune de libertate pe un termen de pâna la 1 an, anunţă un comunicat al Ministerului de Interne.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus