Trimite e-mail | Printeaza
Politic
28.11.2011

Deputatul Igor Corman va participa la o conferință internațională la Berlin

Deputatul Igor Corman, Preşedintele Comisiei parlamentare politică externă şi integrare europeană, efectuează, în perioada 28-30 noiembrie 2011, o vizită de lucru la Berlin, unde va participa, la invitația Fundației Kӧrber-stiftung, la Conferința internațională ”Putere și responsabilitate. Rolul Germaniei și al Europei într-o nouă ordine mondială”. Deputatul Igor Corman va interveni în cadrul sesiunii cu genericul ”Are Uniunea Europeană nevoie de o nouă politică estică?”.

În cadrul vizitei, Igor Corman va avea întrevederi la Cancelaria Federală a Germaniei, cu directorul pentru Europa de Sud-Est și de Est, Caucaz și Asia Centrală M. Fluger, la Ministerul Afacerilor Externe, cu directorul politic H. D.  Lukas, cu deputatul M. Grund, responsabil de relațiile cu Republica Moldova în Bundestag și Președinte al Forumului germano-moldovenesc de la Berlin, cu alți deputați germani.

De asemenea, la invitația Fundației Hanns Seidel și a Academiei Europene de la Berlin, Igor Corman va face o prezentare la tema ”Republica Moldova în regiunea dunăreană – provocări și perspective”. Prezentarea va avea loc la Casa Europei, sediul Reprezentanței Uniunii Europene la Berlin, cu participarea a numeroși reprezentanți din mediul politic, academic, diplomatic, jurnalişti şi membri ai societăţii civile, informează un comunicat al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (1)

 

Sus