Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
16.11.2011

Omoruri săvârşite la beţie

Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii Generale, un bărbat din Briceni care şi-a omorât la beţie doi amici a fost recent condamnat la 18 ani de închisoare.

Potrivit procurorilor, în ianuarie curent cei trei bărbaţi au consumat alcool împreună. Doi dintre aceştia l-au luat la pumni pe al treilea şi i-au aplicat câteva lovituri cu un ciocan. Victima a decedat pe loc.

În timp ce agresorii încercau să ascundă cadavrul, s-au luat la ceartă între ei care s-a transformat în bătaie, în urma căreia unul dintre ei a decedat.

Procuratura Generală a difuzat această informaţie încă la faza de urmărire penală, conform ultimelor date, inculpatul în vârstă de 24 ani a fost recent condamnat în baza art. art. 145 alin. (2) lit. i) şi j) şi 154 alin. (4).

Un alt caz de omor a fost investigat de procurorii raionului Căuşeni, instanţa stabilind inculpaţilor câte 15 ani de închisoare.

Din probele acumulate de procurori s-a stabilit că, în aprilie curent trei amici s-au luat la ceartă după ce au servit alcool.

Pentru a clarifica situaţia de conflict, bărbaţii au mers în cimitirul localităţii, unde doi dintre amici l-au luat la pumni pe al treilea aplicându-i lovituri cu o buturugă până ultimul a rămas fără suflare.

Inculpaţii au aruncat cadavrul victimei într-o groapă de gunoi din marginea cimitirului şi l-au incendiat.

Tot în luna aprilie a acestui an, un bărbat din comuna Truşeni mun. Chişinău şi-a înjunghiat mortal concubina.

Din datele Procuraturii capitalei reiese, că după ce servise alcool în exces cei doi s-au luat la harţă.

Furios, agresorul de 84 ani a înjunghiat victima cu un cuţit de bucătărie, ultima decedând pe loc.

Judecătoria Buiucani a condamnat inculpatul la 14 ani de închisoare.

Sentinţele cu drept de atac conform prevederilor legale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus