Trimite e-mail | Printeaza
Economie
09.11.2011

Julia Otto, noul director al Reprezentanţei BERD în Moldova

Julia Otto, noul director al Reprezentanţei BERD în Moldova

Prim-ministrul Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu  reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. La întrevedere au participat Julia Otto, director al Reprezentanţei BERD în Moldova, Paul Henri Forestier, directorul Regional pentru Moldova, Caucaz şi Belarus şi Libor Krkoska, Directorul Reprezentanţei BERD în Bosnia şi Herţegovina, care pînă în prezent a exercitat funcţia de Reprezentant al băncii în ţara noastră.
                
În cadrul întîlnirii s-a discutat despre proiectele aflate în derulare şi oportunitatea implementării noilor proiecte.  
Paul Henri Forestier a prezentat Premierului  noul director al Reprezentanţei BERD în Moldova, Julia Otto. Ea a activat anterior în cadrul Reprezentanţei BERD în Federaţia Rusă şi Republica Belarus, fiind antrenată în activităţile ce ţin  dezvoltarea businessului şi de management.

Julia Otto şi-a exprimat disponibilitatea de a coopera cu Guvernul Republicii Moldova în vederea implementării proiectelor aflate în derulare, dar şi  iniţierea altor proiecte, în special a celor ce ţin de dezvoltarea infrastructurii drumurilor, a businessului agrar, aprovizionare cu apă  şi canalizare, sectorul energetic şi altele.
Libor Krkoska a mulţumit pentru buna colaborare de care a beneficiat din partea autorităţilor pe parcursul mandatului său în Republica Moldova. El a apreciat succesele înregistrate de ţara noastră pe calea integrării europene, dorindu-ne succese în implementarea proiectelor demarate împreună cu BERD.

Premierul şi-a exprimat speranţa că, pînă la sfîrşitul anului curent, vor fi finalizate unele proiecte demarate cu susţinerea BERD-ului, iar altele vor fi lansate.

În cadrul întrevederii, părţile au discutat despre pregătirea vizitei în ţara noastră a conducerii BERD.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus