Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
03.11.2011

Un tînăr a fost condamnat la 4 ani închisoare pentru că a aplicat violenţa în privinţa unui poliţist

În baza probelor prezentate de Procuratura Donduşeni instanţa de judecată a condamnat un tînăr de 27 ani la 4 ani închisoare pentru aplicarea violenţei periculoase pentru viaţa şi sănătatea unui colaborator de poliţie a CPR Donduşeni, anunţă serviciul de presă al Procuraturii Generale.

Potrivit procurorilor, şeful unui post de poliţie a CPR Donduşeni  avea la îndeplinire indicaţia procurorului de a-i asigura prezenţa tînărului în Procuratura raională pentru a fi pus sub învinuire pentru comiterea unui furt.

Mai mult ca atît, şeful de post avea la examinare şi plîngerea unui cetăţean care a pretins că tînărul i-ar fi sustras din gospodărie 2 saci cu seminţe de floarea soarelui.

În februarie curent, şeful de post, care se afla în exerciţiul funcţiei, stabilind locul aflării suspectului şi intenţionînd să-l audieze asupra circumstanţelor cauzei de comitere a furtului şi să-i asigure prezenţa în procuratură, a intrat într-o casă în care la acel moment nu locuia nimeni.

Inculpatul, care se afla în podul casei, nu s-a supus cerinţelor legitime ale poliţistului să-l urmeze la postul de poliţie.

În momentul în care tînărul a intenţionat să fugă a fost prins de către poliţist, însă i-a aplicat acestuia o lovitură în picior, pricinuindu-i şefului de post vătămări corporale medii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus