Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
31.10.2011

Alexei Roibu participă la cea de-a 80-a Adunăre Generală a Organizaţiei Internaţionale a Poliţiei Criminale-INTERPOLcelei de-a 80-a Adunare Generală a OIPC-INTERPOL, organizată la Hanoi, Vietnam

Ministrul Afacerilor Interne, Alexei Roibu, participă, în perioada 31 octombrie-2 noiembrie, în cadrul celei de-a 80-a Adunări Generale a OIPC-INTERPOL, organizată la Hanoi, Vietnam.

Tematica de bază, care a reunit delegaţiile statelor membre ale organizaţiei, este „Conectăm poliţia pentru o lume mai sigură – parteneriat puternic, inovaţii, consolidarea capacităţilor.”

La această întâlnire de cel mai înalt rang, vor fi puse în discuţie cele mai stringente probleme apărute în lupta împotriva criminalităţii internaţionale. Mai mult, experţii vor trasa principalele priorităţi şi direcţii de activitate în domeniul cooperării poliţieneşti la nivel internaţional.

Ministrul Alexei Roibu, urmează să aibă întrevederi cu Secretarul General al INTERPOL, Ronald K. Noble, dar şi cu alţi miniştri de Interne şi delegaţii, unde vor fi abordate strategii de colaborare poliţienească, atât la nivel regional, cât şi bilateral, relateaza Serviciul de presa al MAI.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus