Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
20.09.2011

Vladimir Filat a fost invitat la Procuratura Anticorupţie pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarele privind atacurile de tip raider asupra unor instituţii bancare din republică

Dupa cum a anuntat Procuratura Generală a Moldovei, necesitatea audierii Primului-ministru survine urmare declaraţiilor publice făcute de Domnia Sa, precum că ar deţine mai multe informaţii la acest subiect.

Data şi ora cînd va avea loc audierea Premierului nu au fost deocamdată fixate, urmînd a fi stabilite în funcţie de agenda oficialului.

Amintim că, urmărirea penală pe aceste cauze penale este efectuată de către organul de urmărire penală al CCCEC sub conducerea Procuraturii Anticorupţie, fiind întreprinse toate acţiunile necesare în vederea stabilirii complete a circumstanţelor comiterii infracţiunii.

Audierile pe acest caz continuă, pînă astăzi, în cadrul acţiunilor de urmărire penală fiind deja audiate 10 persoane (executori judecătoreşti, brokeri, angajaţi ai diferitor agenţi economici etc.).

Procuratura Anticorupţie a interogat, marţi, pe deputatul PCRM Mark Tkaciuk şi pe deputatul de la PLDM, Valeriu Strelet.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus