Trimite e-mail | Printeaza
Economie
07.09.2011

O misiune de afaceri austriacă se va afla la Chişinău în perioada 21-23 septembrie curent

Din misiunea oamenilor de afaceri vor face parte reprezentanţi ai circa 40 de companii cu capital austriac, care se vor documenta la faţa locului cu activitatea şi oportunităţile Zonei Economice Libere Bălţi, inclusiv a companiilor rezidente a  zonei - Draexelmaer, care produce cablaje pentru automobile, şi Unger, specializată în construcţii metalice. 

Anunţul a fost făcut în cadrul întrevederii viceprim-ministrului Valeriu Lazăr, ministru al Economiei, cu ministrul federal al muncii, afacerilor sociale şi protecţiei consumatorului din Austria, Rudolf Hundstorfer, care se află într-o vizită oficială în Republica Moldova. Valeriu Lazăr şi-a arătat disponibilitatea de a oferi întregul suport logistic şi informaţional pentru organizarea misiunii oamenilor de afaceri, cu implicarea Ministerului Economiei, a Organizaţiei pentru Atragerea Investiţiilor şi Promovarea Exporturilor (MIEPO) şi alte organizaţii de profil.

Potrivit Ministerului Economiei, în cadrul misiunii, la 22 septembrie curent, se va desfăşura şi un forum al oamenilor de afaceri moldo-austriac, la care sunt invitate toate companiile interesate. Din partea austriacă vor participa companii din domeniul managementului deşeurilor, tehnologiei medicale, a industriei metalurgice, transport cargo, cosmetică auto, resurse umane, consultanţă fiscală, etc.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus