Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
03.08.2011

Rezultatele Loteriei Vizelor disponibile on-line

Dacă aţi participat în acest an la Loteria Vizelor puteţi verifica statutul dumneavoastră accesând http://www.dvlottery.state.gov. Rezultatele vor fi expuse on-line până pe data de 30 iunie 2012.

Pentru a verifica statutul dumneavoastră introduceţi codul de pe pagina de confirmare a DV-2012 pe care aţi salvat-o când aţi completat formularul de participare în loterie. Codul este un număr format din 16 caractere ce include litere şi cifre. De exemplu, 20126O0DZWY3DOV9. Fiţi atenţi la scrierea literei "O" şi a cifrei "0", relateaza serviciul de presa al Ambasadei SUA in Moldova.

În cazul în care aţi fost selectat va apărea o listă cu instrucţiuni care vă va îndruma spre următorii paşi. Vă rugăm să respectaţi cu atenţie instrucţiunile. Dacă aţi pierdut codul de confirmare, nu veţi putea verifica statutul dumneavoastră. nu există nicio posibilitate de a recupera codul de confirmare pierdut.

Guvernul SUA niciodată nu informează câştigătorii Loteriei Vizelor prin poşta electronică. Dacă aţi primit un e-mail ce pare a fi din partea Guvernului SUA şi vă solicită să achitaţi o sumă de bani, fiţi atenţi, nu trimiteţi bani! Nu aveţi încredere în scrisori şi e-mailuri ce vă cer bani. unica modalitate de a verifica dacă aţi câştigat e să accesaţi pagina http://www.dvlottery.state.gov.

Pentru mai multe informaţii despre Loteria Vizelor vă rugăm să accesaţi:

Ambasada SUA: Escrocherii în Loteria Diversity Visa -

http://moldova.usembassy.gov/pr012811.html

Departamentul de Stat SUA, "Programul Loteria Vizelor"-  

http://www.dvlottery.state.gov . http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html  

Alte resurse:

Informaţie, Centrul Consular Kentucky (KCC) - http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1321.html

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus