Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
30.07.2011

Atac cu cocktail Molotov asupra unei instituţii din Ceadîr-Lunga

Procuratura Ceadîr-Lunga investighează cazul produs în noaptea spre 29 iulie, cînd persoane necunoscute au incendiat sediul Direcţiei principale înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto din localitate.

Datele preliminare ale procurorilor arată că incendiul a fost provocat de un cocktail Molotov care a fost aruncat în interiorul instituţiei.

În rezultatul incendiului a fost deteriorat atît sediul instituţiei cît şi utilajele care aparţineau filialei Băncii de Economii, care avea oficiu în incinta Direcţiei.

Pe cazul dat, Procuratura Ceadîr-Lunga a declanşat o cauză penală pe faptul tentativei de distrugere intenţionată a bunurilor în proporţii mari săvîrşită prin incendiere.

Potrivit procurorilor, în cadrul cercetării la faţa locului au fost ridicate corpuri delicte (două sticle cu carburanţi şi 4 bileţele cu cerinţa de a-l elibera din funcţie pe şeful Direcţiei).

La moment, procurorii din Ceadîr-Lunga audiază martorii, au fost dispuse expertizele criminalistice, precum şi alte acţiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanţele cazului, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus