Trimite e-mail | Printeaza
Social
25.07.2011

În municipiul Chișinău va fi inaugurat primul centru teoretico-practic de prestare a serviciilor medico-sociale de îngrijiri la domiciliu

În municipiul Chișinău va fi inaugurat mâine primul centru teoretico-practic de prestare a serviciilor medico-sociale de îngrijiri la domiciliu.

Centrul "Estera" va contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor vulnerabile, vârstnice, invalizilor, a celor care suferă de boli incurabile și depind de grija altora, prin ameliorarea stării lor fizice și morale, precum și prin consolidarea rolului şi a calităţii serviciilor socio-medicale de îngrijire în mediul de acasă şi comunitate.  

Centrul Teoretico-Practic Estera va deservi anual în cadrul centrului şi la domiciliu circa 340 beneficiari de pe întreg teritoriul municipiului Chișinău și va instrui anual circa 200 de persoane în domeniul dat.

Proiectul „Dezvoltarea Serviciilor de Îngrijiri la Domiciliu în Republica Moldova, anii 2011-2013" este un proiect finanţat de Agenția Cehă pentru Dezvoltare, prin intermediul CARITAS Republica Cehia și implementat de Asociația Obștească "HOMECARE" în patreneriat public-privat  cu Primăria Municipiului Chișinău.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus