Trimite e-mail | Printeaza
Politic
05.07.2011

Preşedintele Consiliului European se află miercuri într-o vizită la Chişinău

Preşedintele Consiliului European se află miercuri într-o vizită la Chişinău

Herman Van Rompuy, Preşedinte al Consiliului European, va efectua la 6 iulie 2011, o vizită oficială în Republica Moldova la invitaţia Prim-ministrului Vlad Filat.

La ora 12.00, Herman Van Rompuy, care va fi însoţit de soţia sa Geertrui, va fi întîmpinat la Aeroportul Internaţional Chişinău, de către Prim-ministrul Vlad Filat şi soţia sa Sanda. Ulterior, oficialii vor avea o întrevedere în incinta Casei Guvernului, care va fi urmată de o conferinţă de presă comună.  Conferinţa de presă va începe la ora 13.20 şi se va desfăşura în sala de la etajul I, Casa Guvernului, intrarea din str. Mitr. Bănulescu-Bodoni.

În cadrul vizitei în Republica Moldova, Preşedintele Consiliului European, va avea întrevederi cu Marian Lupu, Preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, lider al Partidului Liberal, Vladimir Voronin, lider al  Partidului Comuniştilor.

Sanda Filat şi Geertrui Van Rompuy vor vizita, începînd cu ora 12.50,  mănăstirea Căpriana. În partea a doua a zilei, Geertrui Van Rompuy va vizita, începînd cu ora 16.10, Orăşelul Copilăriei Concordia din localitatea Pîrîta, iar de la 17.50 - Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, informează Serviciul de presă al Executivului. 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus