Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
05.07.2011

O ceartă dintre doi adolescenţi s-a finisat cu decesul unuia

Potrivit MAI, La Sângerei, o ceartă dintre doi adolescenţi s-a finisat cu decesul unuia. Băieţii, în vârstă de 14 ani, s-au luat la bătaie, în consecinţă, unul dintre minori a murit, după ce a fost lovit în piept. Acesta a decedat în drum spre spital.

Tragedia s-a produs duminică, la ora 21.30, în centrul orașului Sîngerei. Ajuns la fața locului, grupul operativ al Comisariatului de poliție din raionul Sîngerei a constatat că, între cei doi s-a iscat o ceartă care, s-a transformat în bătaie. Potrivit martorilor totul s-a produs foarte repede, una din lovituri fiind fatală pentru unul dintre amici. Fiind lovit cu piciorul în piept acesta a căzut la pământ.

La efectuarea expertizei preliminare de prelevare a probelor de sânge pentru stabilirea gradului de ebrietate a minorului care a lovit, s-a stabilit că acesta a nu a întrebuinţat băuturi alcoolice.

În prezent poliția din Sîngerei cercetează cazul în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor acestui caz iar materialele acumultate au fost transmise conform competenței organului de procuratură din localitate.
Dacă va fi găsit vinovat pentru omor, adolescentul riscă până la 10 ani de închisoare.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus