Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
01.07.2011

Procuratura investighează cazul accidentului soldat cu decesul unei persoane

Procuratura municipiului Chişinău investighează cazul accidentului produs pe 23 iunie, cînd un conducător auto a tamponat mortal o femeie ce se afla pe trotuar, în centrul capitalei.

Urmărirea penală se desfăşoară în baza art.264 alin.(3) lit. b) Cod penal (încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport care a provocat decesul unei persoane).

În cadrul urmăririi penale s-a stabilit că la 23.06.2011, aproximativ ora 08.0.,conducînd autoturismul de model "BMW", pe str. Alexandru cel Bun, în direcţia str. Tighina şoferul nu a cedat trecerea autocarului, care se deplasa regulamentar. În rezultatul impactului cu autocarul, autoturismul a ieşit pe trotuar şi a tamponat femeia, care la scurt timp a decedat.
De asemenea în cadrul urmăririi penale procurorii au stabilit că în momentul impactului, automobilul de model „BMW", avea numerele de înmatriculare IL AZ 659 (care nu-i aparţin) şi era condus de un inspector superior al CCCEC.
În cadrul urmăririi penale se efectuează acţiuni în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor cauzei, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus