Trimite e-mail | Printeaza
Economie
24.06.2011

”Festivalului berii şi băuturilor răcoritoare”se desfășoară în perioada 24 – 26 iunie, în or. Bălți

Potrivit CCI, circa 25 agenți economici participă la ediția a XI-a a "Festivalului berii şi băuturilor răcoritoare", ce se desfășoară în perioada 24 - 26 iunie 1011, în or. Bălți, Piaţa centrală municipală "V. Alecsandri". Festivalul este organizat de filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi, în calitate de coorganizator fiind ÎM "Efes Vitanta Moldova Brewery" SA.

La eveniment iau parte producători de bere şi băuturi răcoritoare din Chişinău, Bălţi, Sângerei, companii ce comercializează pe piața autohtonă diferite branduri de bere cehă, germană, ucraineană, întreprinderi din industria alimentară. Pe lângă licorile ce potolesc setea pe vreme caniculară, vizitatorii vor mai găsi la expoziție mărfuri  de  larg consum ale agenţilor economici din Chişinău, Bălţi, Râbniţa, Comrat.

La ceremonia oficială de deschidere a festivalului, directorului filialei Bălți a CCI, Pavel Lupăcescu, a accentuat că manifestarea a devenit o tradiție frumoasă și oportună pentru sezonul estival. "Faptul că astăzi inaugurăm deja cea de a XI-a ediție este îmbucurător, evenimentul fiind apreciat atât de întreprinderile participante, cât și de vizitatori. Și în anul curent festivalul rămâne a fi o oportunitate pentru schimbul de idei și experiență, prezentarea tehnologiilor inovative, metodelor eficiente de lucru şi, nu în ultimul rând, pentru stabilirea contactelor de afaceri", a spus sursa citată, îndemnându-i pe cei prezenți să profite din plin de acest prilej.

"Festivalul berii şi băuturilor răcoritoare" este organizat cu scopul de a susține companiile de pe piața autohtonă ce activează în domeniu și a promova cultura consumului acestor băuturi.

 

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus