Trimite e-mail | Printeaza
Politic
23.06.2011

Senatorul american John McCain salută victoria lui Dorin Chirtoacă

Senatorul american John McCain salută victoria lui Dorin Chirtoacă

Senatorul american John McCain, l-a felicitat astăzi pe Dorin Chirtoacă cu ocazia realegerii sale în funcţia de primar general al municipiului Chişinău. Într-o convorbire telefonică, senatorul McCain i-a transmis lui Dorin Chirtoacă mesajul său de felicitare pentru victoria obţinută în alegerile locale pentru funcţia de primar general al Chişinăului.

John McCain a menţionat că rezultatul obţinut de Dorin Chirtoacă demonstrează o dată în plus că locuitorii municipiului Chişinău, dar şi ai Republicii Moldova în general, îşi doresc schimbarea, au pledat pentru libertate şi pentru continuarea reformelor democratice. Senatorul american a mai menţionat că SUA vor susţine în continuare Republica Moldova şi vor demonstra solidaritate prin fapte şi acţiuni.   

În context, Dorin Chirtoacă a mulţumit pentru felicitări şi l-a invitat pe senatorul McCain să viziteze din nou Chişinăul. Primarul de Chişinău a exprimat convingerea că victoria obţinută în alegerile locale va consolida democraţia în ţara noastră.

Senatorul american John McCain a vizitat Republica Moldova la începutul lunii curente, când s-a aflat la Chişinău într-o vizită oficială timp de o zi, informează Serviciul de presă al Primăriei.

 Judecătoria Centru a validatat mandatul lui Dorin Chirtoacă în calitate de primar al mun. Chişinău.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus