Trimite e-mail | Printeaza
Politic
20.06.2011

Decret prezidențial

Președintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu a semnat un decret privind conferirea de distincţii de stat unui grup de lucrători medicali.

Cu ocazia Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului, sărbătorită în a treia duminică a lunii iunie, Președintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu a decretat conferirea de distincții de stat unui grup de lucrători medicali. Distincțiile au fost acordate pentru merite deosebite în dezvoltarea ocrotirii sănătăţii, contribuţie la perfecţionarea procesului curativ-profilactic şi activitate metodico-organizatorică prodigioasă.

Printre cei nominalizați, cu Ordinul Republicii au fost decorați Vasili Scutelnic, director general al Sanatoriului "Nufărul Alb", din orașul Cahul, și Gheorghe Țîbîrnă, vicedirector al Institutului Oncologic. De "Ordinul de Onoare" s-au învrednicit Valentina Stratan, cercetător științific superior la Institutul Oncologic și Mihail Magdei, viceministru al Sănătății, medic-șef sanitar de stat al Republicii Moldova, informează un comunicat al Președinției.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus