Trimite e-mail | Printeaza
Politic
09.06.2011

Declaraţie comună a liderilor Alianţei pentru Integrare Europeană

Declaraţie comună a liderilor Alianţei pentru Integrare Europeană

Stimaţi cetăţeni,

Alegerile locale generale din 5 iunie au reprezentat un factor puternic de consolidare a democraţiei în Republica Moldova şi un pas enorm pe calea integrării europene.

Victoria partidelor din Alianţa pentru Integrare Europeană în majoritatea covârşitoare a raioanelor şi oraşelor ne va permite să continuăm programul de modernizare a statului, de asigurare a creşterii economice, de creare a locurilor de muncă bine plătite, de ridicare a nivelului de trai. Proiectele începute în primii doi ani de guvernare vor fi încununate de succes prin colaborarea eficientă între administraţia publică locală democratică şi administraţia centrală de stat - Preşedinţie, Parlament, Guvern.

La 19 iunie, într-un şir de localităţi va fi organizat turul doi de scrutin. Partidele componente ale AIE vor desfăşura o acţiune solidară şi coordonată pentru susţinerea candidaţilor AIE şi pentru excluderea oricărei coalizări cu partidul comuniştilor.

Ne vom coordona toate acţiunile şi în procesul complex de formare a alianţelor democratice în consiliile comunale, raionale, orăşeneşti şi municipale.

Vom acţiona solidar şi în Chişinău. Obiectivul nostru comun este alegerea unei administraţii democratice, competente şi eficiente, capabilă să asigure stabilitatea capitalei Republicii Moldova, dezvoltarea ei armonioasă şi durabilă, să sprijine cursul european al guvernării democratice în ansamblu.

La 19 iunie, să fim împreună pentru Dorin Chirtoacă. Să-i acordăm un nou mandat de Primar General pentru a continua proiectele majore începute, pentru a îmbunătăţi viaţa tuturor locuitorilor Municipiului.

Alegerea unui primar democrat în fruntea capitalei va spori coeziunea internă a societăţii noastre, va consolida sprijinul şi simpatia europeană pentru Republica Moldova.

Împreună, vom opri alunecarea ţării către un nou regim autoritar!  

În acest moment de mare responsabilitate, facem apel către toţi cetăţenii Municipiului Chişinău să nu se lase înşelaţi de minciună, demagogie şi populism, să participe cu toţii la turul doi de scrutin.

La 19 iunie, votăm împreună candidatul Alianţei pentru Integrare Europeană! Votăm Dorin Chirtoacă!

Preşedintele PLDM                 Preşedintele PDM               Preşedintele PL        

Vlad Filat                                 Marian Lupu                       Mihai Ghimpu

 

 

 

Chişinău, 9 iunie 2011    

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus