Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-05-24/igor-dodon-a-avut-o-intrevedere-cu-reprezentantzii-corpului-diplomatic-21198.html
Data: May 24, 2011 (14:22)

Igor Dodon a avut o întrevedere cu reprezentanţii corpului diplomatic

Astăzi, 24 mai, la solicitarea misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău, în special a misiunilor ţărilor UE, a avut loc o întrevedere a candidatului PCRM la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Igor Dodon, cu reprezentanţii corpului diplomatic.

Potrivit lui Igor Dodon, la întrevedere au fost discutate în detaliu subiecte ce ţin de situaţia actuală în economie şi în politica Republicii Moldova, precum şi mersul campaniei electorale în organele de administraţie locală atît în ţară, cît şi la Chişinău.

„Am descris în detaliu situaţia care se formează în timpul acestei campanii şi am prezentat materiale care demonstrează posibilitatea unor provocări politice împotriva concurenţilor electorali şi falsificarea rezultatelor alegerilor locale atît la nivelul ţării, cît şi în Chişinău. Mă bucur că discuţiile au avut un caracter constructiv, am fost asigurat de reprezentanţii corpului diplomatic precum că UE şi SUA vor urmări cu atenţie procesul de desfăşurare a alegerilor locale în Moldova şi vor face tot posibilul pentru a evita provocările", a menţionat candidatul.

Igor Dodon a remarcat că această întrevedere nu a fost întîmplătoare, ci se înscrie în cadrul discuţiilor care au avut loc săptămîna trecută, inclusiv la Bruxelles, informează Serviciul de presă al staff-ului electoral al candidatului PCRM.