Trimite e-mail | Printeaza
Politic
19.05.2011

Igor Dodon se află într-o vizită de câteva zile la Bruxelles

Igor Dodon se va afla în perioada 19-21 mai la Bruxelles, unde va avea un şir de întrevederi cu oficialii belgieni şi europeni, în calitatea sa de candidat la funcţia de primar general al Chişinăului.

În cadrul zilei de joi, 19 mai, Igor Dodon, însoţit de Dirk Schuebel, şeful delegaţiei UE în Republica Moldova, va avea mai multe întâlniri cu înalţi oficiali europeni, europarlamentari, lideri politici.

Pe parcursul vizitei sale la Bruxelles, Igor Dodon are de asemenea programate întâlniri cu prim-ministrul în exerciţiu al Belgiei, cu mai mulţi primari ai oraşelor belgiene şi cu reprezentanţi importanţi ai mediului de afaceri din această ţară.

Scopul vizitei lui Igor Dodon este identificarea unor noi oportunităţi de investiţii pentru municipiul Chişinău, stabilirea prealabilă a unor parteneriate cu instituţiile publice şi private atât din Belgia, cât şi din Uniunea Europeană în ansamblu, precum şi familiarizarea cu modul de administrare eficientă a oraşelor belgiene, în special a Bruxelului.       


 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus