Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-05-12/la-chishinau-va-avea-loc-reuniunea-de-afaceri-moldoestoniana-21022.html
Data: May 12, 2011 (15:22)

La Chişinău va avea loc Reuniunea de Afaceri Moldo-Estoniană

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici din Republica Moldova să participe la Reuniunea de Afaceri Moldo-Estoniană, care se va desfăşura pe data de 24 mai 2011, la Chişinău.

Evenimentul este organizat în contextul unei misiuni economice în Republica Moldova a oamenilor de afaceri estonieni, ce are loc în perioada 23-26 mai 2011.

Precum a informat şeful Departamentului Dezvoltarea Competenţelor al CCI a Moldovei, Mihai Bîlba, din componenţa delegaţiei estoniene vor face parte 8 companii, ce activează în domeniile: transport internaţional de mărfuri şi pasageri, turism, import de produse de cofetărie, sisteme informaţionale, lucrări geodezice, topografie, construcţii, etc.

La Reuniunea de Afaceri Moldo-Estoniană vor participa reprezentanţi ai CCI a Moldovei, CCI a Estoniei, ministerelor de profil din Republica Moldova, precum şi agenţii economici din ambele state.
În cadrul evenimentului vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde întreprinzătorii vor avea posibilitatea să stabilească relaţii de afaceri şi parteneriat cu companiile estoniene.

Reuniunea se va desfăşura pe 24 mai 2011, începând cu orele 9:30, la Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare 151).
 
Agenţii economici interesaţi sunt rugaţi să se înregistreze până la data de 20 mai 2011.