Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-05-04/vlad-filat-va-efectua-in-perioada-45-mai-o-vizita-la-bruxelles-20926.html
Data: May 4, 2011 (08:53)

Vlad Filat va efectua în perioada 4-5 mai o vizită la Bruxelles

O delegaţie a Republicii Moldova, condusă de prim-ministrul Vlad Filat, va efectua în perioada 4-5 mai o vizită la Bruxelles. La 4 mai 2011, delegaţia Republicii Moldova va participa la lansarea reţelei Forumului RM-UE, care va întruni societatea civilă, comunitatea de afaceri, partenerii de dezvoltare, jurnalişti, politicieni şi personalităţi atît din Uniunea Europeană, cît şi din Republica Moldova. Scopul acestui Forum este de a facilita parcursul european al Republicii Moldova.

La 5 mai, Vlad Filat va participa la reuniunea Consiliului de Cooperare Republica Moldova - Uniunea Europeană.

Conform agendei Consiliului de Cooperare, părţile vor trece în revistă evoluţiile înregistrate în dialogul RM-UE, precum şi se vor axa pe priorităţile de cooperare pe viitor.

De asemenea, în cadrul vizitei la Bruxelles, delegaţia Republicii Moldova va avea o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai Serviciului European de Acţiune Externă şi membri ai Parlamentului European, informeaza Serviciul de presa al Executivului.