Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
29.04.2011

15 persoane din capitală au căzut în plasa unei escroace

Procuratura sectorului Centru a reuşit să demonstreze în instanţa de judecată vinovăţia unei  tinere, aceasta fiind condamnată la 7 ani închisoare pentru escrocherie în proporţii mari.

Inculpata, în vîrstă de 20 ani este condamnată că a luat în chirie un apartament din capitală pentru 6 luni, după care prin înşelăciune şi abuz de încredere l-a dat în chirie altor 15 cetăţeni.

În concret, escroaca, a plasat pe site-ul web www.999.md un anunţ în care şi ea la rîndul ei dădea acest apartament în chirie. Solicitanţii contactau tînăra, care se prezenta drept proprietara locuinţei, iar apoi se întîlneau ca să convină în privinţa condiţiilor şi sumei.

Astfel, inculpata  timp de aproximativ o lună a însuşit de la 15 persoane peste 70 mii lei, iar cînd era căutată de chiriaşi - dispărea fără urmă.

Procurorii informează că, făptaşa mai este învinuită că a practicat astfel de „afacere" şi în alte sectoare din capitală, cauze penale care încă se află la faza de urmărire penală.

Procuratura atenţionează repetat populaţia să manifeste maximă prudenţă la efectuarea diferitor tranzacţii imobiliare, solicitînd asistenţă juridică calificată, pentru a nu cădea în capcana afaceriştilor, informeaza Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus