Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
21.04.2011

Un bărbat va petrece următorii 30 de ani în celulă pentru comiterea mai multor crime

Procuratura raionului Căuşeni a contestat sentinţa, prin care un bărbat a fost achitat de judecători pentru comiterea mai multor crime. Prin urmare, Curtea de Apel Bender a admis apelul procurorilor şi a condamnat bărbatul la 6 ani închisoare pentru: evadarea din locurile de detenţie, săvârşită de persoana care execută pedeapsa cu închisoare; încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei de către persoana care conduce mijlocul de transport. 

Instanţa a adăugat prin cumul parţial pedeapsa neexecutată de 25 ani închisoare, stabilită prin sentinţa din 2002, stabilind pedeapsa definitivă 30 ani închisoare.

Potrivit procurorilor, condamnatul îşi ispăşea pedeapsa cu închisoare pentru omorul a 3 persoane şi sustragerea bunurilor în proporţii deosebit de mari.

În aprilie 2009, deţinutul a evadat din locul de detenţie.

În aceiaşi zi, fugarul, aflându-se la volanul unui automobilul pe care l-a închiriat folosind buletinul de identitate al unei cunoscute, se deplasa pe şoseaua Căuşeni -Chişinău, în direcţia capitalei. Având viteza în exces, şoferul a pierdut controlul asupra vehiculului, derapând într-un canal din preajma carosabilului şi s-a izbit violent de sol, ca rezultat mijlocul de transport a fost deteriorat considerabil iar pasagera s-a ales cu multiple traumatisme, informeaza Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus