Trimite e-mail | Printeaza
Economie
21.04.2011

Se discută proiectul Obiectivelor politicii fiscale şi vamale pe anii 2012-2014

Ministerul Finanţelor a continuat discuţiile cu părţile interesate privind propunerile ce urmează a fi examinate în contextul formulării Obiectivelor politicii fiscale şi vamale pe anii 2012-2014.

În acest sens, au fost consultaţi public reprezentanţii companiilor de leasing de comun cu Camera de Comerţ Americană din Moldova şi Comisia Naţională a Pieţei Financiare în partea ce ţine de oportunitatea deducerii provizioanelor companiilor de leasing, la calcularea impozitului pe venit, destinate acoperirii eventualelor pierderi ce ţin de nerecuperarea creanţelor.

Potrivit Ministerul Finanţelor, au mai fost consultaţi public reprezentanţii Asociaţiei Băncilor din Moldova şi Băncii Naţionale a Moldovei. În cadrul şedinţei au fost invocate mai multe propuneri ce vizează îmbunătăţirea sistemului de impozitare şi administrare a impozitelor şi taxelor ce ţine de domeniul bancar.

Proiectul Obiectivelor politicii fiscale şi vamale pe anii 2012-2014 va fi plasat ulterior pe site-ul Ministerului Finanţelor pentru a putea fi consultat cu părţile interesate.


 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus