Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
21.04.2011

A fost condamnată la 7 ani închisoare pentru trafic de fiinţe umane

Procuratura raionului Glodeni a demonstrat în instanţa de judecată vinovăţia unei femei, ultima fiind condamnată la 7 ani închisoare pentru trafic de fiinţe umane.

Potrivit procurorilor, în vara anului 2008, având scopul exploatării sexuale comerciale a unei consătene, promiţându-i angajarea la un lucru bine plătit în calitate de muncitoare la o fabrică de cusut, femeia i-a organizat transportarea în Turcia.

La destinaţie, victima a fost întâlnită de către o persoană de origine turcă, care i-a luat paşaportul şi a adăpostit-o într-un hotel, unde ulterior a fost impusă să acorde servicii sexuale contra plată diferitor bărbaţi timp de 10 zile.

Procurorii informează că, victima provine dintr-o familie nevoiaşă, fiind în căutarea unui loc de muncă pentru a duce un trai decent. Femeia locuia în aceiaşi localitate şi este rudă cu traficanta. Mai mult ca atît, inculpata a venit acasă la victimă şi i-a cerut permisiunea concubinului acesteia de a pleca în Turcia „la lucru", informeaza Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus