Trimite e-mail | Printeaza
IT
19.04.2011

SUN Communications investește 2 milioane dolari în tehnologii moderne de telecomunicații

SUN Communications investește 2 milioane dolari în tehnologii moderne de telecomunicații

Investițiile efectuate anul curent au generat îmbunătățirea vitezei serviciului SUN Internet până la 20 Mbps în orașul Chișinău și până la 50 Mbps în unele regiuni ale Chișinăului; SUN TV este disponibil în format digital, cea mai avansată tehnologie de difuzare a programelor de televiziune și, nu în ultimul rând, serviciul SUN Voice a fost extins în afara Chișinăului, fiind acum accesibil și pentru locuitorii orașului Ialoveni.  

Anul curent SUN Communications a efectuat investiții considerabile în tehnologii inovatoare ce permit clienților săi să beneficieze de o calitate esențial îmbunătățită a serviciului Internet (SUN Internet), telefonie fixă (SUN Voice) și televiziune digitală (SUN TV).   

"Obiectivul de bază al investițiilor continue efectuate de SUN Communications este îmbunătățirea calității serviciilor și confortul clienților în utilizarea serviciilor de telecomunicații. În acest scop, am lansat trei pachete de servicii care îmbină calitatea serviciilor, necesitățile clienților și accesibilitatea, ceea ce ne permite să aducem tehnologii avansate în casa fiecărui client. SUN Communications răsplătește fidelitatea fiecărui client prin intermediul acestor pachete de servicii lansate", a afirmat John N. Maxemchuk, Director General al SUN Communications.

Un rezultat important obținut de SUN Communications prin implementarea investițiilor este oferta lansată în martie, ce include trei servicii de telecomunicații: SUN Internet, SUN Voice și SUN TV, la cel mai avantajos preț de pe piață. Astfel, Internetul, telefonia fixă și servicii TV (digitale și analogice) sunt disponibile la un preț minim de 69 lei - pachetul "Mini" (65 posturi de televiziune digitală (DTV) cu posibilitatea conectării unui televizor suplimentar, Internet până la 2 Mbps şi telefonie fixă), 89 lei - „Optim" (90 posturi DTV, conectarea celui de-al doilea televizor, Internet până la 2 Mbps şi telefonie fixă) și 199 lei - „Ultra" (127 posturi DTV, al doilea televizor conectat, viteza Internetului de până la 5 Mbps şi telefonie fixă). Este necesar de menţionat că pentru oricare din pachetele din oferta nouă, clienţii SUN Communications pot beneficia de o creştere a vitezei de acces la Internet până la 20 Mbps, pentru un cost adiţional. Suplimentar, clienții beneficiază de confort sporit, având cele mai importante servicii de telecomunicații: televiziune, telefonie fixă și Internet, oferite de un singur furnizor.

SUN Communications investește continuu în piața telecomunicațiilor din Republica Moldova, implementând tehnologii internaționale de telecomunicații eficiente și moderne. Astfel, în 2010 SUN Communications a investit în îmbunătățirea calității serviciilor sale 1,2 milioane dolari și în 2009 - 1,5 milioane.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus