Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-04-06/vizita-de-afaceri-la-t-rgul-internatzional-universal-de-la-paris-20612.html
Data: Apr 6, 2011 (14:57)

Vizită de afaceri la Târgul Internaţional Universal de la Paris

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici să viziteze Târgul Internaţional Universal de la Paris „Foire de Paris", ediţia 107, care va avea loc în perioada 29 aprilie - 8 mai 2011, în or. Paris, Franţa, la centrul expoziţional „Porte de Versailles" (VIPARIS).

Potrivit şefei Direcţiei Expoziţii şi Târguri a CCI a Moldovei, Marina Petrov, „Foire de Paris" este unul dintre cele mai mari târguri din Franţa, cu reputaţie mondială. El se desfăşoară din anul 1904 şi este cel mai vizitat târg universal din Europa. Ediţia curentă se va desfăşura concomitent cu expoziţia turistică „Richesses du Monde".

„Târgul Internaţional de la Paris este cel mai neordinar salon european, unde are loc schimbul de idei şi experienţă. Acest eveniment de primăvară va aduna sub acelaşi acoperiş peste 2300 de participanţi din 70 de ţări, pe o suprafaţă expoziţională de circa 230 mii metri pătraţi. Ediţia precedentă a fost vizitată de circa 610 mii de specialişti din 190 de ţări", a spus sursa citată.

Compartimentele tematice ale târgului: băuturi alcoolice şi nealcoolice, produse de panificaţie, conserve din fructe şi legume, produse dietetice, mirodenii şi condimente, fructe şi legume proaspete, produse ecologice, lactate, fructe de mare; utilaje pentru producerea, prelucrarea, ambalarea şi păstrarea produselor alimentare; utilaj pentru reţele hoteliere şi restaurante;  mărfuri pentru casă şi odihnă; mobilă pentru casă, oficiu şi vilă; amenajări şi finisări de interior, materiale de construcţie; utilaj, tehnică şi accesorii pentru o casă modernă; textile, ţesături şi industrie uşoară; produse cosmetice şi utilaje pentru frumuseţe şi sănătate;  literatură de specialitate etc.

Perioada deplasării: 3 - 8 mai 2011. Persoanele interesate se pot adresa la Direcţia Târguri şi Expoziţii a CCI a RM: tel: 21-14-42, 23-84-10

expo@chamber.md