Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
31.03.2011

A furat un „Vaz” pentru a se plimba

Potrivit MAI,  un  tânăr din satul Teleşeu, raionul Orhei, a fost reţinut de poliţişti fiind suspectat că a furat maşina unui consătean pentru a se plimba.  

Tipul de 20 de ani, a profitat de situaţia că era ora 01.00 noaptea iar proprietarul maşinii a lăsat cheile în dispozitivul de pornire, a urcat la volanul autoturismului şi a plecat. 

 Dimineaţa, când a observat dispariţia maşinii sale, de marca „Vaz-2109", victima  a anunţat poliţia de la Comisariatul raional Orhei. Imediat, oamenii legii au pornit în căutarea făptuitorului şi a autoturismului. La două zile de la incident, poliţiştii au dat de suspect, care se afla în satul Brînzenii Vechi, raionul Teleneşti, la o cunoştinţă. În aceiaşi gospodărie a fost depistat şi Vaz-ul victimei. 

Audiat de poliţişti, suspectul spune că a luat maşina pentru a se plimba şi că în scurt timp urma să o întoarcă proprietarului. 
 Tipul nu este la prima abatere de la lege, fiind anterior judecat pentru furt iar în prezent acesta s-a ales cu o cauză  penală iar dacă va fi găsit vinovat de „Răpirea mijlocului de transport" riscă de la 2 până la 5 ani de puşcărie. 
           

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus