Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
30.03.2011

Harta oraşului Chişinău, pe pagina oficială a Primăriei

Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe site-ul oficial al instituţiei, www.chisinau.md,  a fos amplasată harta electronică a oraşului. Astfel, Chişinăul a intrat în rândul capitalelor europene care dispun de hărţi on-line pe pagina oficială. 

Pe hartă sunt indicate toate edificiile din oraş, străzile, cu indicarea sensului de circulaţie şi a semnelor rutiere. Alexandru Averbuh, reprezentant al companiei INGEOCAD, care a realizat harta municipiului Chişinău, declară că documentul este completat în permanenţă. Specialiştii INGEOCAD promit că în timpul apropiat vor indica pe harta electronică a municipiului Chişinău şi rutele de transport public.

Primarul general, Dorin Chirtoacă a menţionat că plasarea pe www.chisinau.md a hărţii electronice a municipiului este o facilitate de care era nevoie, de la lansarea paginii web a municipalităţii. „Ne bucurăm că putem oferi o asemenea facilitate vizitatorilor site-ului Primăriei", a mai spus edilul cpitalei.

Harta on line de pe sit-ul Primăriei a fost creată de Compania de Stat „Ingeocad" începând cu anul 2007. Documentul poate fi vizualizat în formă clasică, cât şi în cea de fotografie.

cuvinte-cheie:

Comentarii (1)

 

Sus