Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
16.03.2011

Ţigări fără acte transportate cu trenul Chişinău-Bucureşti

În baza unei informaţii operative primite, poliţiştii Biroului poliţiei criminale împreună cu Grupa de combatere a criminalităţii în domeniul încărcăturii a Comisariatului de poliţie transporturi au efectuat controlul trenului interstatal de pasageri de pe ruta Chişinău-Bucureşti.

Astfel, după ce au fost verificate vagoanele nr. 1-6 oamenii legii au depistat peste 400 pachete de ţigări de marca "Pall Mall", fără careva acte de provenienţă. Marfa a fost găsită în ascunzişuri speciale bine amenajate şi urmau să ajungă în România pe cale de contrabandă.

Potrivit MAI, articolele de tutungerie în valoare de 4100 de lei au fost confiscate, iar poliţia desfăşoară acţiuni procesuale pentru stabilirea provenienţei ţigărilor, apartenenţa precum şi toate circumstanţele şi persoanele implicate în această fărădelege.

Ministerul Afacerilor Interne va continua să desfăşoare acţiuni ce ţin de prevenirea şi combaterea contrabandei cu produse din tutun originale, precum şi de anihilare a reţelelor ce se ocupă cu astfel de gen de activitate.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus