Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-03-10/o-delegatie-a-partidului-social-democrat-din-rom-nia-a-efectuat-o-vizita-la-chisinau-20224.html
Data: Mar 10, 2011 (15:14)

O delegatie a Partidului Social Democrat din România a efectuat o vizita la Chisinau

Astazi, 10  martie 2011, o delegatie a Partidului Social Democrat din România, condusa de presedintele Victor Ponta, a efectuat o vizita la Chisinau, la invitatia presedintelui Partidului Democrat, domnul Marian Lupu, in prezent presedinte al Parlamentului Republicii Moldova si presedinte interimar al Republicii Moldova.

In cadrul acestei vizite, au avut loc intalniri cu  Marian Lupu, precum si cu lideri din conducerea Partidului Democrat din Republica Moldova. De asemenea, au avut loc discutii si cu liderii fractiunilor parlamentare apartinand Aliantei pentru Integrare Europeana, din Parlamentul Republicii Moldova.

Delegatia PSD a fost invitata si la lucrarile plenului Parlamentului Republicii Moldova, iar prezenta acesteia a fost salutata de catre Marian Lupu si de catre parlamentarii prezenti.

In cadrul acestei vizite va mai avea loc si o participare a membrilor delegatiei PSD la intalniri politice facilitate de organizatia de tineret a Partidului Democrat din Republica Moldova.

Cu ocazia acestor intalniri, presedintele PSD a reafirmat dorinta intaririi relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, precum si sprijinul pe care Romania il acorda in perspectiva integrarii europene a Republicii Moldova.

Din delegatia PSD au facut parte presedintele PSD, Victor Ponta, vicepresedintele Titus Corlatean si europarlamentarul Catalin Ivan, informează un comunicat al Partidului Social Democrat.