Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
10.03.2011

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, în Capitală

Primăria Chişinău a organizat astăzi o conferinţă de presă pentru a informa opinia publică despre acţiunile întreprinse de serviciile municipale în legătură cu vizita în Republica Moldova a vicepreşedintelui Statelor Unite ale Americii, Joseph Biden, pe 11 martie a.c.
 
Potrivit viceprimarului Nistor Grozavu, pe 11 martie 2011, începând cu ora 7.00, va fi restricţionată circulaţia rutieră pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, bd. Dacia, Viaduct, str. Ciuflea, str. Arborilor şi str. Bucureşti. De asemenea, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente. Nistor Grozavu a recomandat conducătorilor auto să evite deplasările, pe cât posibil, în centrul oraşului, pe parcursul zilei de vineri.
 
În acelaşi context, viceprimarul de Chişinău a informat că în preajma vizitei vicepreşedintelui SUA, serviciile municipale au salubrizat teritoriul adiacent traseelor de deplasare a delegaţiilor şi au plombat străzile respective. Lucrările fac parte din cadrul acţiunilor de salubrizare şi amenajare de primăvară, astfel încât în acest sens nu au fost alocate surse financiare suplimentare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus