Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
10.03.2011

250 de euro pentru un permis de conducere

Potrivit CCCEC, directorul unei Şcoli auto din capitală a fost reţinut la data de 9 martie de ofiţerii Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei, fiind suspectat de trafic de influenţă.

Potrivit declarantului, directorul ar fi pretins de la el 250 de euro, susţinînd că are influenţă asupra colaboratorilor secţiei calificare a conducătorilor de vehicule din cadrul DÎTCCA a ÎS "Registru" şi că-i poate determina să-i elibereze permisul de conducere fără dificultăţi. Urmare măsurilor operativ-investigative, conducătorul şcolii a fost prins în flagrant în momentul în care primise ultima tranşă de 100 euro marcaţi „mită CCCEC" care au fost ridicaţi din automobilul personal al bănuitului.

Anterior, în cadrul aceleiaşi cauze penale, directorul a mai primit 150 euro sub controlul ofiţerilor anticorupţie. Actualmente, cauza penală iniţiată în temeiul art. 326 alin. (2) lit. b) Cod Penal al Republicii Moldova „traficul de influenţă" este instrumentată de Direcţia generală urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus