Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2011-03-03/air-moldova-a-redus-tariful-la-cursa-parischishinau-20170.html
Data: Mar 3, 2011 (22:10)

„Air Moldova” a redus tariful la cursa Paris-Chişinău

Compania aeriană „Air Moldova" operează curse regulate spre capitala Franţei, în aeroportul Charle de Gaule, cu o frecvenţă de un zbor pe săptămână. Acum un bilet tur-retur cu toate taxele, pe destinaţia Paris-Chişinău-Paris, costă 251 Euro.  

Din 25 ianuarie 2011 pasagerii „Air Moldova" pot călători la preţ redus pe ruta Paris-Chişinău-Paris. Noul tarif constituie 119 Euro şi a fost stabilit pentru zborurile tur-retur. Un bilet în ambele direcţii cu toate taxele incluse poate fi achiziţionat la preţul de 251 Euro, dintre care taxele aeroportuare constituie 74 Euro. Pentru a beneficia de acest tarif, biletul trebuie să fie procurat în avans, cu 30 zile înainte de data zborului.

Compania „Air Moldova" încurajează şi turiştii  modoveni care aleg să zboare din Chişinău spre Paris. Tariful dus-întors pentru această destinaţie este 169 Euro. Un bilet cu toate taxele incluse costă 301 Euro. Pasagerii pot beneficia de acest tarif doar dacă achiziţionează biletul cu 14 zile înainte de zbor.  

Regulamentul companiei prevede şi reduceri pentru anumite categorii de vârstă. Copiii de până la 2 ani beneficiază de 90% reducere de la tarif, iar celor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 12 ani le se acordă o reducere de 33% din tarif.

Tarifele minime oferite de toate companiile aeriene sunt condiţionate de disponibilitatea locurilor într-o anumită clasă de rezervare, în perioada în care a fost achiziţionat biletul. În industria aviatică se practică aplicarea reducerilor de preţ pentru biletele tur-retur, în acest fel companiile aeriene din întreaga lume îşi fidelizează pasagerii.

În prezent lista de curse operate de „Air Moldova" include 17 destinaţii directe:  Frankfurt, Viena, Istanbul, Lisabona, Madrid, Bucureşti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milano, Verona, Paris, Moscova, Sankt-Peterburg, Munchen şi Kiev. Compania oferă două clase de deservire - Econom şi Business.

Compania aeriană „Air Moldova" este cel mai mare transportator aerian moldovenesc căruia îi revine mai mult de 50% din toate transportările aeriene de pe piaţa autohtonă, informează Serviciul de presă al Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor.