Trimite e-mail | Printeaza
Economie
28.02.2011

Comitetului Naţional de Stabilitate Financiară examinează situaţia de la Banca de Economii a Moldovei

Prim-ministrul Vlad Filat a prezidat astăzi şedinţa Comitetului Naţional de Stabilitate Financiară. În cadrul şedinţei au fost abordate aspecte ce ţin de situaţia financiar economică, sectorul bancar, inclusiv şi de la Banca de Economii a Moldovei.

Participanţii la şedinţă au audiat o informaţie privind principalii indicatori de activitate ai băncii. În context s-a menţionat că aceştia asigură condiţiile necesare pentru buna activitate a Băncii de Economii în continuare, informează Serviciul de presă al Executivului.

Potrivit unor informaţii confirmate de către administraţia Băncii de Economii, cel puţin 14 companii de stat şi instituţii bugetare şi-au mutat conturile la Victoriabank, iar alţi 11 clienţi mari ai acestei bănci se pregătesc să facă acelaşi lucru. Cum Victoriabank este instituţia la care prim-vicepreședintele Parlamentului, democratul Vlad Plahotniuc a fost președinte al Consiliului de Administrație, nu este greu de ghicit pe cine suspectează cele două grupuri parlamentare că ar sta în spatele acestei migraţii de conturi, reyatează Eupopa Liberă.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus